Kiinteistötutkimus Jyväskylästä koko Keski-Suomeen: tarjoamme laajat palvelut

Kiinteistötutkimukseen kuuluvat asuinkiinteistön kuntoarviot, kosteustekniset kuntotutkimukset ja muut kiinteistöön liittyvät arviot, tarkastukset ja tutkimukset. Toimimme Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella. Palveluntarjontamme on hyvin laajaa ja voisikin sanoa, että olipa kiinteistötutkimuksen tarpeesi mikä vaan, me olemme etsimäsi yritys.

Monipuolista kiinteistötutkimusta yksityisille, yrityksille ja teollisuudelle

  • Kuntotarkastukset asuntokauppojen yhteydessä kannattavat.
  • Kuntotutkimus on kuntotarkastusta laajempi selvitys.
  • Remonttitarkastuksella katsaus remontin onnistumiseen.
  • Kosteustekniset kuntotutkimukset paljastavat mm. homeriskin.
  • Sisäilmatutkimus voi paljastaa terveyden heikkenemiseen liittyvät syyt.

Oletko ostamassa tai myymässä?

Kiinteistötutkimus voidaan teettää kiinteistökaupan yhteydessä. Näin saadaan tietoa kiinteistön korjaustarpeesta. Kiinteistötutkimuksella, mm. kuntotutkimuksella voidaan myös ehkäistä kaupan jälkeen syntyvä mielipaha ja mahdolliset riitatilanteet, jos kiinteistöstä paljastuu vaurioita. Kiinteistötutkimus on laaja kokonaisuus, sitä suppeampi on kuntotarkastus. Kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä tarjoaa molemmille osapuolille puolueetonta tietoa rakennuksesta.  

Aiotko remontoida?

Esimerkiksi pintaremontin yhteydessä on kätevää korjata paikalliset lämpövuotokohdat tai rakenteissa paikallisesti piilevät vauriot. Hyvä keino selvittää paikalliset vauriot on lämpökuvaus, jota tarjoan myös. Lämpökuvauksesta saat selkeän selvityksen vaurioista ja korjaussuunnitelman.

Epäiletkö terveydellisten vaivojen syyksi rakennusta?

Onko perheelläsi allergisia oireita? Kärsivätkö työntekijäsi usein päänsäryistä? Aiheuttajana voi olla huono sisäilma. Sisäilmatutkimuksella saat selville oireiden aiheuttajan ja selvityksen mahdollisesta korjaustarpeesta. Huonolla sisäilmalla on kauaskantoisia seurauksia, jotka voivat vaikuttaa terveyteen suuresti pitkällä aikavälillä.