Soita 0500 635 622 ark. 8 - 14

Rakennusmestari Jyväskylään ja Keski-Suomen alueelle

Kun rakennusmestari on tarpeen omalle rakennushankkeellesi, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella kyseistä palvelua saat luotettavasti Pentti Janhonen Oy:ltä. Vastaava rakennusmestari toimii käytännön rakennusalan tuotannon työnjohtotehtävissä ja valvoo asiakkaan etua sekä projektin sujuvaa etenemistä rakentamista koskevia määräyksiä ja ennalta laadittua suunnitelmaa noudattaen.

Otamme mielellämme vastaan sekä pienet että isommat toimeksiannot Jyväskylässä tai muualla Keski-Suomessa. Kohteen koolla tai vaativuudella ei ole väliä, sillä osaamisemme kattaa niin pienet kuin suuretkin rakennushankkeet. Oli kyseessä sitten pientalo tai teollisuushalli, olemme aina valmiina palvelemaan rakennusmestarin, vastaavan mestarin tai vastaavan työnjohtajan roolissa. Meillä on runsaasti kokemusta rakennusmestarin roolissa toimimisesta, ja olemme olleet mukana lukuisissa rakennushankkeissa vuosien varrella.

Vastaava mestari johtaa valvontaa

Vastaava mestari on rakennustyön valvoja. Tämä lakisääteinen tehtävärooli varmistaa rakennustyömaan omavalvonnan sekä yhteydenpidon rakennusvalvonnan suuntaan – käytännössä siis varmistetaan se, että asiat etenevät ilman ongelmia ja sovitun mukaisesti, säädöksiä noudattaen.

Vastaava mestari kannattaa valita mukaan rakennushankkeeseen aiempien näyttöjen, kokemuksen ja luotettavuuden perusteella. Pentti Janhonen Oy on oivallinen valinta, sillä me olemme runsaalla kokemuksella varustettu alan asiantuntijayritys.

Vastaava työnjohtaja rakennusmaalle

Pentti Janhonen Oy on apunasi silloin kun on tarvetta saada asiantunteva vastaava työnjohtaja rakennusmaalle valvomaan rakennusprojektin etenemistä ja huolehtimaan asianmukaisesta projektinhallinnasta. Mikäli hankkeen edetessä vastaan tulee ongelmia, ne ratkaistaan mahdollisimman nopeasti ja aina parhaalla mahdollisella tavalla – siitä pitää huolen asiansa osaava vastaava työnjohtaja, joka pitää aina asiakkaan puolia ja toimii rakennushankkeen parhaaksi.

Mikäli tarvitset rakennusmestarin tai vastaavan työnjohtajan palveluita Jyväskylässä tai Keski-Suomen alueella, ota turvallisin mielin yhteyttä alan asiantuntijayritys Pentti Janhonen Oy:n suuntaan ja kerro meille, miten me voisimme parhaiten palvella sinua. Valvomme, johdamme ja konsultoimme kaikenlaisissa rakennushankkeissa vuosien tuomaa kokemusta ja kattavaa tietotaitoa hyödyntäen.