Soita 0500 635 622 ark. 8 - 14

Kuntotutkimus antaa selvyyden korjaustarpeisiin

Kuntotutkimus kertoo, mitä pitää korjata. Kuntotutkimuksen yhteydessä saat myös korjaussuunnitelmat, josta selviävät korjaustarpeeseen soveltuvat korjausmenetelmät. Suoritamme kuntotutkimuksia taatulla laadulla Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomeen.

Kuntotutkimus on kuntoarvion jatkoa

Kuntoarvio ja kuntotarkastus ovat suppeampia tutkimuksia. Lue kuntoarviosta lisää. Kuntotutkimus on syytä teettää, kun kuntoarviolla ei voida saada varmaa tietoa rakenteiden vioista.

Kuntotutkimus kertoo luotettavasti korjausten tarpeen

Kuntotutkimus on laaja toimenpide, jossa voidaan selvittää koko kiinteistön tai valittujen osa-alueiden tarkat korjaustarpeet.

Kuntotutkimus on syytä tehdä ennen korjaustoimenpiteiden suunnittelua. Kuntotutkimuksella saadaan arvokasta tietoa soveltuvista korjausmenetelmistä, jolloin remontissa päästään mahdollisimman vähällä. Toisin sanoen, kannattaa tutkia ennen kuin hutkia.

Kuntotutkimukseen kuuluu useita osa-alueita

Näistä osa-alueista voidaan valita, mitä tutkitaan, tai valita tehtäväksi laaja kuntotutkimus.

  • Putkistojen kuntotutkimus
  • Ilmanvaihdon kuntotutkimus
  • Sisäilman kuntotutkimus
  • Rakennetekninen kuntotutkimus
  • Sähkötekninen kuntotutkimus
  • Rakennusautomaation kuntotutkimus
  • Kosteustekninen kuntotutkimus
Kuntotutkimuksen toteuttamiseen on useita menetelmiä

Kuntotutkimus tapahtuu osa-alueesta riippuen eri lailla. Tutkimusta voidaan tehdä esim. tutustumalla rakennuksen piirustuksiin ja muihin asiakirjoihin, hyödyntämällä lämpökuvausta tai muita ainetta rikkomattomia menetelmiä, tekemällä erilaisia kokeita, mittauksia, kuvauksia ja tähystyksiä. Joskus otamme myös näytepaloja laboratoriotutkimuksia varten. Usein näitä tutkimusmenetelmiä yhdistetään.

Kattava raportti kuntotutkimuksen jälkeen

Kuntotutkimuksen perusteella laadimme raportin, josta selviää korjaustarpeet ja sopivat korjausmenetelmät.

Tarjoamme myös
korjaussuunnittelua.

Pyydä tarjous kuntotutkimuksesta jo tänään!

Kaikki kuntotutkimukset teemme useiden vuosien kokemuksella ja ensiluokkaisella tekniikalla. Näin voit varmasti luottaa saatuihin tuloksiin. Kuntotutkimus on kattava ja tärkeä osa-alue korjauksia suunnitellessa, joten luotathan vain ammattilaisen apuun. Pyydä tarjousta.