Soita 0500 635 622 ark. 8 - 14

Kosteustekninen kuntotutkimus Jyväskylässä ja lähikunnissa

Kosteustekninen kuntotutkimus kertoo mahdollisen kosteusvaurion laajuuden, aiheuttajan ja korjaustoimenpiteet. Tarjoamme myös korjaussuunnittelua. Kosteustekninen kuntotutkimus on usein hyvin rajalliselle alueelle sijoittuva, tarkka ja ainetta mahdollisimman vähän tai ei ollenkaan rikkova tutkimus.

Tarjoamme kosteustekniset kuntotutkimukset Keski-Suomessa. Tutkimukselle on yksityiskohtaiset ohjeet ympäristöministeriön oppaassa ja asiantuntijoina noudatamme näitä.

  • Kosteusteknisellä tutkimuksella löydät piilossa olevan vaurion.
  • Tutkimus mahdollistaa tehokkaan korjaussuunnitelman laatimisen.
  • Selvitämme vaurion laajuuden ja syyn.
Kosteustekninen kuntotutkimus
voi selvittää terveyden
heikkenemisen syyt

Kärsivätkö kiinteistössä käyvät tai asuvat ihmiset päänsärystä? Oletko huomannut hengitysvaikeuksia? Onko kiinteistön käyttäjillä pitkittynyttä nuhaa, huonovointisuutta tai kipuja? Rakennuksen huono kunto vaikuttaa myös käyttäjiin. Pahimmassa tapauksessa oireet voivat aiheuttaa vuosien sairaskierteen. Jos epäilet kosteusvauriosta johtuvia terveysoireita, tilaa kosteustekninen tutkimus tai sisäilmatutkimus heti.

Pyydä kosteusteknisestä kuntotutkimuksesta
tarjous jo tänään!

Kaikki kosteustekniset kuntotutkimukset ja muut kiinteistötutkimukset toteutamme vuosien kokemuksella ja laadukkailla laitteilla. Näin voit varmasti luottaa saatuihin tuloksiin. Pyydä tarjousta.