Soita 0500 635 622 ark. 8 - 14

Pentti Janhonen Oy toimii Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Pentti Janhonen Oy on laajat palvelut tarjoava rakennusalan asiantuntijayritys Jyväskylässä. Teemme paljon kuntotutkimuksia ja muita tarkastuksia ja mittauksia, mutta palveluihimme kuuluvat myös suunnittelut ja korjaukset.

Yrityksemme työntekijöillä on hyvät pätevyydet vaativiinkin tehtäviin, kuten rakennuttajan tai suunnittelupäällikön tehtäviin. Tutustu laajoihin palveluihimme ja kysy tarjouspyyntöä.

Pentti Janhonen Oy

Hytösenkuja 4
40250 Jyväskylä

Puh. 0500 635 622
ark. 08.00 – 14.00

Aukioloajat arkisin: 08.00 – 15.30

Pentti Janhonen

Toimitusjohtaja,
rakennusmestari

0500 635 622
pentti@janhonenoy.com

Pentin tarina...

Pentti johtaa koko tätä taitavaa orkesteria ja vastaa siitä, että jokaiseen asiakaskohteeseen lähtee paras mahdollinen ammattilainen ratkomaan ongelmia ja suosittelemaan järkevimpiä toimenpiteitä. Pentin vastuut eivät kuitenkaan rajoitu vain johtamiseen, vaan mies viihtyy itsekin käytännön hommissa.

Yrittäjän taivalta 1990-luvun lopusta saakka kulkenut rakennusmestari tunnetaan kuuntelevana ja vilpittömänä kaverina, jolla on ymmärrystä siitä, kuinka isoista asioista puhutaan, kun kyse on rakennuksen mahdollisesta home- tai kosteusvauriosta. Hän lupaa, että sen lisäksi, että heidän porukallaan on kyky auttaa, heillä on myös tahto tehdä se. ”Ja jos kynnet loppuu, sekin kerrotaan,” mies toteaa.

Pentillä on toistakymmentä täydentävää koulutusta rakennusmestarin tutkinnon lisäksi. Niistä tuorein on rakennusterveysasiantuntijan koulutus.

Ota yhteyttä meihin www-lomakkeella!

Täytäthän kaikki kentät, jotta lähettäminen onnistuu.

Aihe:

HomevauriokorjausKosteusmittausRakenteiden kuivausKuntoarvioKuntotarkastusKuntotutkimusRakennusvalvontaSisäilmatutkimusSuunnittelupalveluMuu aihe

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:

PuhelimitseSähköpostilla