Soita 0500 635 622 ark. 8 - 14

Rakennusvalvonta Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Rakennusvalvonta Jyväskylässä ja Keski-Suomessa tapahtuu asiantuntijan toimesta tarkalla otteella ja kaikkia alan säädöksiä noudattaen. Jyväskylästä käsin toimiva Pentti Janhonen Oy on kokenut ja luotettu rakennusalan asiantuntija, joka hoitaa erilaiset rakennusvalvonta-, ja suunnittelutehtävät varmalla otteella.

Olemme mukana rakentamisen kaikissa vaiheissa tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi ja toimien edunvalvojanasi projektin edetessä alusta loppuun. Huolehdimme siitä, että rakentaminen tapahtuu kustannustehokkaasti ja sujuvasti. Meillä on vuosien mukanaan tuomaa kokemusta pääsuunnittelusta sekä rakennusvalvonnasta ja -konsultoinnista, joten kanssamme rakennushankkeesi on varmasti hyvissä ja osaavissa käsissä.

Rakennusvalvoja
palveluksessasi

Asiansa osaava rakennusvalvoja pitää huolen siitä, että rakentaminen edistyy asianmukaisen sujuvasti ja kustannustehokkaasti, aina suunnittelusta toteutuksen kautta projektin viimeistelyyn. Olemme olleet mukana rakennusvalvojan ominaisuudessa useissa rakennushankkeissa ympäri Keski-Suomea, joten meillä on huomattavan paljon käytännön kokemusta ja tietotaitoa niiden parista.

Rakennusvalvojan tehtävänä on siis käytännössä toimia asiakkaansa edunvalvojana ja pitää tämän puolia rakennushankkeen kaikissa vaiheissa. Me myös olemme valmiina konsultoimaan sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissäsi ja mietteissäsi, koskivat ne sitten suunnittelupuolta tai varsinaista toteutusvaihetta. Olemme niin sanottu täyden palvelun talo, joten meiltä saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta, kun kyseessä on rakennusalaan liittyvä suunnittelu, konsultointi tai valvonta.

Rakennusvalvontaa monen
vuoden kokemuksella

Tarjoamme rakennusvalvontaa ympäri Jyväskylää sekä kattavasti koko Keski-Suomen seudulla, käytännössä noin 150 kilometrin toimintasäteellä Jyväskylästä katsottuna. Kun tarvitset alan asiantuntijaa apuun, ota turvallisin mielin yhteyttä Pentti Janhonen Oy:n suuntaan ja kerro, miten me voisinne parhaiten palvella juuri sinua.

Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä, joten käytännössä pystymme räätälöimään rakennusvalvonta- ja suunnittelupalvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi. Otamme mielellämme vastaan sekä pienet että isommat toimeksiannot – asiantuntemuksemme on hyödynnettävissäsi, joten käytä sitä rohkeasti hyväksesi rakennushankkeesi yhteydessä!