Soita 0500 635 622 ark. 8 - 14

Vesivahinko täytyy selvittää ja korjata

Vesivahinko ei tule kello kaulassa, sanoo vanha sananlaskukin. Tämä tarkoittaa, että vesivahinko tulee aina enemmän tai vähemmän yllättäen ja petollisesti, jolloin sen huomaaminen silmämääritteisesti voi olla jopa mahdotonta – mikäli vesivahinko on rakennepuolella, siitä ei välttämättä ole nähtävissä minkäänlaisia ulkoisia merkkejä.

Useimmiten vesivahingon synnyttämä kosteusvaurio onkin juuri rakennepuolella, jolloin on syytä kääntyä asiantuntijan puoleen. Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella kuntotarkastukset ja mittaukset suorittaa alan ammattilainen, Pentti Janhonen Oy. Etsimme merkit vesivahingosta ja mahdollisista homeongelmista sekä kerromme suositeltavista toimenpiteistä – ja täyden palvelun talona myös vesivahingon korjaus onnistuu meidän toimestamme.

Vesivahingon korjaus taloyhtiössä

Vesivahingon korjaus taloyhtiössä onnistuu myös toimestamme, sillä osaamisemme kattaa sekä pienet että isommat kohteet Jyväskylässä sekä muualla Keski-Suomessa. Konsultoimme taloyhtiötä mielellämme suositeltavista toimenpiteistä, oikeista materiaalivalinnoista sekä muista yksityiskohdista vesivahingon korjaukseen liittyen.

Se, miten varsinainen vastuu jakautuu vesivahingon sattuessa, riippuu taloyhtiöstä. Taloyhtiö on kuitenkin aina vastuussa rakenteiden korjauksista ja kunnossapidosta, ja mikäli vahinko ei ole syntynyt yksittäisen asukkaan huolimattomuudesta, on taloyhtiö vastuussa.

Ota meihin yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää aiheesta!

Ota yhteyttä