Soita 0500 635 622 ark. 8 - 14

Homemittaus kaikenlaisiin kohteisiin

Homemittaus Jyväskylässä tai Keski-Suomen seudulla tapahtuu osaavan asiantuntijan toimesta luotettavasti.

Pentti Janhonen Oy on kokenut ja luotettava toimija kuntotarkastusalalla, ja palvelee homemittausten ja erilaisten kartoitusten ohella myös märkätilaremonttien ja homevaurioiden korjausten merkeissä. Saat meiltä tarkat homemittaukset ja kosteusvauriokartoitukset sertifioidun asiantuntijan tekemällä tarkkuudella.

Hometutkimus alan ammattilaiselta

Jätä hometutkimus alan ammattilaisen huoleksi, niin saat varmaa ja luotettavaa dataa ongelman laajuudesta sekä ehdotukset ongelman korjaamiseksi.

Tarjoammekin kokonaisvaltaista alan palvelua aina hometutkimuksista ja -mittauksista vaadittaviin korjaustoimenpiteisiin. Meitä voi hyvällä syyllä kutsua ns. täyden palvelun taloksi homeeseen ja vesivahinkoihin liittyvissä asioissa.

Homevaurion syyt on
syytä selvittää

Homevauriot ovat petollisen piinallisia, sillä ne eivät aina näy tai haise ulospäin. Joskus homeongelmat voi havaita rakenteissa näkyvistä tummista pilkuista tai haistaa hieman imelänä, maakellarimaisen tunkkaisena tuoksuna.

Joskus home on myös näkymätöntä ja aiheuttaa silti monenlaisia ongelmia ihmiselle: iho- ylähengitystie- ja silmäoireet ovat tavallisimpia näistä. Hometalo oireet ovat asia, jonka kanssa ei pidä leikitellä, vaan toimeen on ryhdyttävä välittömästi ongelmien havaitsemisen jälkeen.

Homevaurion korjaus
onnistuu meiltä!

Homevaurion korjaus vaatii omanlaistaan tietotaitoa ja osaamista, sillä väärin tehtynä ongelma ei poistu kokonaan.

Homevauriota korjatessa tärkeintä on poistaa rakenteista kaikki homeen saastuttamat kohdat niin, ettei homeverkosto pääse leviämään tai kasvamaan enempää. Ei kuitenkaan huolta – me toteutamme homevaurioiden korjaukset varmalla otteella koko Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä