Vastaavan työnjohtajan palvelut ja muut rakennusalan palvelut Keski-Suomessa

Pentti Janhonen Oy tarjoaa vastaavan työnjohtajan palvelut ja muut rakennusalaan liittyvät rakentamisen ja konsultoinnin palvelut Jyväskylässä ja lähikunnissa. Yrityksellämme on jo vuosikymmenien kokemus alan tehtävistä. Tutustu referensseihimme.

Monipuoliset rakentamisen asiantuntijapalvelut

  • Vastaava työnjohtaja
  • Vastaava mestari
  • Rakennuttaja
  • Rakennusvalvoja
  • Turvallisuuskoordinaattori
  • Korjausneuvonta

Pientalotyömaan vastaava työnjohtaja on arvokas ja pakollinen apu

Vastaavana työnjohtajana voi toimia vain tarkoitukseen pätevöitynyt henkilö. Yrityksemme työntekijöiltä pätevyys löytyy. Vastaava työnjohtaja on palkattava viimeistään töiden alkaessa rakennustyömaalle. Hän huolehtii, että kaikkia rakentamisen säännöksiä ja määräyksiä noudatetaan ja tarvittavat tarkastukset tehdään. Toteutamme myös useita rakennustyömaalla tehtäviä tarkastuksia, mm. kosteusmittauksia. Työnjohtaja voi myös avustaa kustannuslaskennassa, rakennusluvan hankinnassa, materiaalien valinnasta.

Rakennuttaja vastaa koko rakennushankkeesta

Pentti Janhonen Oy:llä on paljon kokemusta rakennuttamisesta. Olemme auktorisoitu rakennuttaja. Rakennuttajana vastaamme koko rakennushankkeesta, organisoimalla rakennuttamisesta ja suunnittelemalla projektia. Valmistelemme myös rakentamisen, sen ohjauksen ja huolehdimme, että kaikki tehtävät suoritetaan oikein ja aikataulussa.

Rakennuttaja nimeää turvallisuuskoordinaattorin, joka hoitaa kaikki työturvallisuusasiat. Rakennuttaja myös varmistaa, että turvallisuuskoordinaattori huolehtii hänelle määrätyistä velvollisuuksista.

Rakennusvalvoja on rakennuttajan edustaja

Tarjoamme myös rakennusvalvojan työmaalle. Rakennusvalvojalla on myös pätevyydestään sertifikaatti ja paljon kokemusta. Hän valvoo, että rakentaminen tapahtuu sopimusten, lakien, asetusten, määräysten, viranomaisohjeiden ja hyvien rakennustapojen mukaisesti.

Myös rakentamiseen ja remontointiin liittyvät palvelut